2010- ” RROBA ”

RROBA   NJË BREDHJE E SHPEJTË NË PERIFERI DUKE MOS I HEQUR SYTË NGA QENDRA E PADUKËSHME.    Të gjithë kanë nevojë për një mbulese. Të gjithë. Qendra ka nevojë të mbulohet me periferi. Qendra është e fshehtë, okulte dhe duhet të...

Read More

2010- ” DEKORACIONI ”

DEKORACIONI   NJË BREDHJE E SHPEJTË NË PERIFERI DUKE MOS I HEQUR SYTË NGA QENDRA E PADUKËSHME.       Sipërfaqja e padekoruar është arketip. Ka formën, dimensionin, ngjyrën, meterialin, thurjen. Është si në fazën e...

Read More

2006- ” KLASIKJA DHE MODERNIA ”

KLASIKE DHE MODERNE     Nuk do të  parapëlqeja pagëzimin KLASIK dhe MODERN, sepse inkludohet ndarja dhe kjo do të thotë për mua thëllë-thëllë që të mos kuptoj se çfarë ndodh në esencë dhe për më tepër sot, që është...

Read More

2003- ” HUMBIN TAPITE E BOTES ”

HUMBIN TAPITË E BOTËS     “Kapet vëllai i Sadamit”,  “Pauell do të vizitojë Sirinë”, “Paslufta”, “Shirak: O.K.B. rol kyç”,  “Shtëpia e bardhë. Kard: Sadami ka vdekur”, “B.E. Miratohet rezoluta”,  “Edi Rama inaguron...

Read More
Loading