Ti…Shqipëri e epërmë dhe unë…Shqipëri e poshtme.

Ti dhe Unë.

Ti Arben dhe unë Gazmend përballë njeri – tjetrit.

Ti diellor e unë hënor.

Ti energji mashkullore dhe unë energji femërore.

Ti Jakin e unë Boaz.

Ti kështjellë e Kamelotit e unë Tempulli i Solomonit.

Ti je…HA e unë jam… THA.

Ti je Horus e unë Seth.

Ti më tredh e unë të verboj.

Ti i Zi je e unë i Kuq.

Është anatomia jonë okulte.

Geni ynë KUQ e ZI.

GAZMEND LEKA
Shkrimi i vendos në parathënien e librit të artistit Arben Kastrati.