Other

2010- ” RROBA ” by Gazmend Leka | Sep 29, 2018 | Other | 0 RROBA   NJË BREDHJE E SHPEJTË NË PERIFERI DUKE MOS I HEQUR SYTË NGA QENDRA E PADUKËSHME.    Të gjithë kanë nevojë për një mbulese. Të gjithë. Qendra ka...

Read More

Interviews

GJUHA E KULLËS SË BABELIT-Denisa Kokona by Gazmend Leka | Sep 29, 2018 | Interviews | 0 GJUHA E KULLËS SË BABELIT Kodi i gjuhës dhe kodi i ngjyrës / Gjuha e fëmijës në fëmijërinë e njerëzimit. DENISA KONA  BISEDON ME PIKTORIN...

Read More

Writings of Gazmend Leka

2012- per artistin ANASTAS KOSTANDINI by Gazmend Leka | Sep 30, 2018 | Writings of Gazmend Leka | 0 Të nderuar zonja dhe zotërinj, Pak çaste më parë, Taso po më rrëfente: ” Jam i lumtur dhe e kam për nder të veçantë që po...

Read More

Writings about Gazmend Leka

10.GAZMEND LEKA,MISTIKU nga TONI MILAQI by Gazmend Leka | Sep 29, 2018 | Writings about Gazmend Leka | 0 GAZMEND LEKA – MISTIKU Gjithnjë më ka tërhequr pa masë arti i Gazmend Lekes. Gjithnjë më kanë ngacmuar truket e...

Read More

Writings about the Exhibitions

2014- ” PSE SYMBOLON ” by Gazmend Leka | Sep 29, 2018 | Writings about the Exhibitions | 0 Pse SYMBOLON?     Symbolon i ka rrënjët në thellësinë sekrete të qenies, pasi qenia vetë është Symbolon. Ai është ...

Read More