Author: Gazmend Leka

Other

2010- ” RROBA ” by Gazmend Leka | Sep 29, 2018 | Other | 0 RROBA   NJË BREDHJE E SHPEJTË NË PERIFERI DUKE MOS I HEQUR SYTË NGA QENDRA E PADUKËSHME.    Të gjithë kanë nevojë për një mbulese. Të gjithë. Qendra ka...

Read More

Interviews

GJUHA E KULLËS SË BABELIT-Denisa Kokona by Gazmend Leka | Sep 29, 2018 | Interviews | 0 GJUHA E KULLËS SË BABELIT Kodi i gjuhës dhe kodi i ngjyrës / Gjuha e fëmijës në fëmijërinë e njerëzimit. DENISA KONA  BISEDON ME PIKTORIN...

Read More